حدیث
سوگند به خدا امام شما سالیان درازی غایب می شود و چشم های مومنین در فراق او اشکباران است

جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳ Friday, 29 March , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1978 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد دیدگاهها : 187×
مباهله
۱۵ دی ۱۳۸۶ - ۲:۱۳
پ
پ
داستان مباهله مشهور است، پبامبر نامه ای به مسیحیان نجران فرستادند و آنان را دعوت به اسلام نمودند اما مسیحیان نجران با اینکه صفات حضرت رسول را در کتاب \” جامعه \” خوانده بودند به اسلام نگرویدند.
آیه ۶۱ سوره آل عمران به پیامبر صلّی الله علیه و آله نازل شد :
\”فَمَن حَاجَّکَ فِیهِ مِن بَعدِ مَا جَاءَکَ مِنَ العِلم فَقُل تَعَالَوا ندعُ أبناءَنا وَ أبناءَکم وَ نِسَائنا وَ نِسَاءَکُم وَ أنفُسَنَا و 
\” اگر کسی با تو مجادله کند بعد از علمی که نزد تو آمده، بگو بیایید تا فرا خوانیم پسران خود و زنان خود و کسی که به 
أنفُسَکُم ثمَّ نَبتَهل فَنَجعَل لعنَهَ اللهِ عَلَی الکاذِبِینَ \”
منزله جان ماست، سپس نفرین کنیم و لعنت خدا را بر دروغگویان قرار دهیم . \”
همگان می دانند که برای مباهله پیامبر به همراه امام حسن و امام حسین \”به عنوان أبناء\”، حضرت فاطمه زهرا \”به عنوان نساء\” و حضرت علی علیهم السلام \”به عنوان أنفس یعنی جان و نفس خود پیامبر\” به مباهله رفتند و هیچ کس دیگری همراه آنان نبود. 
در ادامه مختصر داستان را می آوریم:
علمای مسیحیان با یکدیگر مشورت کردند و بعضی گفتند : \” اگر محمد با اصحاب و جمعی کثیر برای مباهله حاضر شد این روش پادشاهان است و ترسی به خود راه ندهید. ولی اگر خواص اهل بیت خود را آورد این روش انبیاست و با او مباهله نکنید.\”
هنگامی که حضرات برای مباهله رفتند علمای نجران به وحشت افتادند زیرا نشانه ها درست بود و نشانه های عذاب نیز آشکار گشته بود، آنان از مباهله إبا کردند و قرار بر آن شد که از آن پس جزیه – غرامت – بدهند.
منبع: www.aboutorab.com
پیشنهاد گروه فرهنگی امیدواران
حکمت الهی و تفاوت معجزات پیامبران

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.